| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
HAKAN MORCALI U.T.U.Ö.D. BAŞKANI

|
Tarih: Prş Ekm 04, 2007 8:29 pm Mesaj konusu: ODESSA SON ONEMLİ |
|
|
Oncelikle tum arkadaslarıma merhabalar diyorum,
arkadaslar odessa da sızınde yakından takıp etıgınız gıbı bır cok problem ve zorluklar yasadık bunların en baslıca sebeblerınden bırıde okul yonetımının de dahıl oldugu sızlerden kar yapma ısteklerıdır.ben bizat Uluslararası Turkıye Ukrayna Ogrencı dernegı baskanı olarak elımızden gelenın daha fazlasını yaptıgımıza ınanıyorum.son durum olarak 13 arkadasımızın davetıyelerını bızzat odessaya gıderek fazla para odemenıze gerek kalmadan kavga doğus aldım arkadaslar.sunuda yerı gelmısken soyluyeyım zanetmeyın Yuksek Ögrerım Kurumu sıtesınde ısmımız yazıyo evet elımzden geldıgı kadar yardımcı oluyoz ve UCRETSIZ yapıyorz ama yok hıcbır sekılde bı yazı veya bı haber yolamıyo hıcbır universıtelere bızımle ılgılı buda bızım arada kalmamıza neden oluyo yanı sıtede adımız yazıyo ama burda tamamen kendı basımıza kalıyoz.daha once hıcbı sekılde boyle bıse ıle karsılasmadık karsılasacagımızıda sanmıyorum fakat kıev dısı oldugundan ve okulun kar amac butmesı nedenı ıle cok zorluklar yasadık.konsoloslukta elınden gelenı yaptı fakat oda yetersız kaldı ınanın arkadaslar bu sebebden dolayı yıne sızın saglıklı ve emnıyetlı okul ıslemlerınızı yaptırmanız ıcın ,buraya kadar elımızınden gelenı yaptık yıne hepsı olmasada sızı buyuk bı madıyatan kurtardıgımıza ınanıyorum.davetıyelerınızı adresınıze postalıcagız.ondan sonrakı ıslemler tercumeler kalıyo sanırım o konudada bıraz bılgı sahıbısınız ve yaptıra bılırsınız dıye dusunuyorum daha sonrakı asama ıse odessa gelıs, karsılama ,okul kaydı ve yurt kaydı bunlarıda hosuma gıtmeyerek soyluyorum ama ınanın yıne sızlerın artık bu bekleyıs ve sorunlardan kurtulmanız ıcın natya hanımla haletmenızı tavsıye edıyorum(cunku okul yonetımının o hanımla bı ıkılı ılıskılerı var). bu ıslemler ıcınde natya hanım 220$ alıyomus bılgınız olsun.
TEKRARDAN ARKDASLARIM SIZLERDEN VE AİLELERİNİZDEN DERNEĞİM ADINA ÖZÜRDILIYORUZ TAM ANLAMI ILE YARDIMCI OLAMADIGIMIZ ICIN!!!!
HAKAN MORCALİ |
|
| Başa dön |
|
 |
EmQE
|
Tarih: Prş Ekm 04, 2007 10:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Siz farkında olun yada olmayın bizim açımızdan büyük bir fedakarlık yaptnız hemde fazlasıyla.. biraz bekleyişli oldu kabul ediyorum ama açıklamalarınızdanda beli oluyor fazlasıyla bu bekleyişin değdiğine inanıyorum.. kendi şahsi görüşüm sizi bu kadar uğraştıran ve önünüze taş koyan nadya hanıma ben o mevlayı vermem bana fazlaıyla yardımcı olsa bile gerekirse 220 doların fazlasını cebimden çıkarırım ama o nadyaya para yedirmem.. bu benim kendi şahsi görüşüm ama inanıtyorum ki diğer 12 arkadasımda aynı seyi söyleyecektir...
Öğrenmek istediğim bir husus daha war.. bu davetıyeler cumartesi günü hangi truzim firması aracılığı ile istanbula iletilicek..?? ve sizinde önceden belirttiğiniz gibi tekrardan öğrenmek istiyorum kayıt esnasında okul ücreti ödenirken 100 dolar düşülecek mi mevladan ve bunu kanıtlayan bir şey olarak ordakılere ne göstereceğiz en azından makbuz gibi bir belge war mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
Odessa
|
Tarih: Cum Ekm 05, 2007 9:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Ne diyem abi alnınızdan öpüyorum her birinizin. Allah binlerce kere razı olsun... _________________ İmza filan yok leeeyn. . . |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ekm 05, 2007 9:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar bızde sızın gıbı dusunduk sızlerın parasını yedırmemek ıcın elımzden gelenı yaptık ugrastık ama okul yonetımıde ısın ıcınde olunca elımızden bıse gelemdı.cunku bu bızım ısleyısımıze ve resmıyetımıze gore yasal olmuyo.hepınızın 100 er doları odessa dakı temsılcı arkadsımızda.gıdınce sıze taktım edılıcek. davetıye gonderme ıslemınıde cumartesı yapmıcam elıme gecınce ıst gıden bı arkdas bulmaya calısıcam onla gonderıp ordan kargoya verılıcek.davetıyelerınızde en gec salı cıkıyo arkdaslar.(10 arkdasımızınkı cıktı 3 arkadasımızınkıde salı ya kadar cıkıp hepsını beraber yolucaz)...
TEKRARDAN SOYKUYORUM ARKADASLAR ELIMIZDEN GELENIN EN FAZLASINI YAPTIK AMA SIZE TAM ANLAMI ILE YARDIMCI OLAMADIGIMIZ ICIN OZUR DILERIZ!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
EmQE
|
Tarih: Cum Ekm 05, 2007 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
| hakan kardeşş eğer istanbula giden bir arkadas bulunursa onun telefonu verılse dırek elden teslım alabılırz(istanbulda oturan arkadaslar ıcın) kargodada zaman kaybetmeyelım .. bız aldktan sonna tr dakı dıger arkadaslarınkını kargoya verelım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ali AYDIN
|
Tarih: Cum Ekm 05, 2007 12:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
oncelikle tum zahmetleriniz icin sagolun utuod yoneticileri.sahsen bende nadya denen kadina para verme taraftari degilim sonuc olarak davetiyeler cikti gerisini de kendimiz bir sekilde yapariz onemli olan hep birlikte olmak o zaman daha kolay olur o yuzden gidisleri toplu yapmaliyiz en fazla 3 grup mesela.birde merak ettigim odessa temsilcisi paralari verecek diyor yani 100$ kayit parasini peki bu arkadas ordami yasiyor bize parayi nasil takdim edecek soylemek istedigim o arkadas eger odessa daysa bize yardimci olamazmi kayit esnasinda? yeni konu basligi acmadan bu konu basligi altinda tum arkadaslarin fikirlerini soylemesini bekliyorum .baska basliklar acip konuyu dagitmayalim .herkese iyi gunler
En son Ali AYDIN tarafından Cum Ksm 16, 2007 7:44 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
EmQE
|
Tarih: Cum Ekm 05, 2007 2:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
OFFFFFFFFFFF SIKILLLLLLDIIIIIIM!!!!!!!!!!!!!!!!
En son EmQE tarafından Prş Ksm 08, 2007 7:48 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
debater20
|
Tarih: Cum Ekm 05, 2007 5:49 pm Mesaj konusu: kOnU HaKkıNDa |
|
|
| Ilk olarak Utuod'da bizim için çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu başlık altında yazılan önerilerin büyük kısmına katılıyorum.Bi kere kesinlikle irtibat hlinde olmalıyız hatta bir gün ve zaman belirleyip msnde konferans yapabiliriz. Gruplar halinde olursak çok iyi olur.Kanımca herkes genellikle bayramdan sonra gidicek uçak ve gemiyle gidicekler idye ayrılabiliriz.Yada hepimize davetiyeler ulaştıktan sonra İstanbulda buluşabiriz aynı tarihte ve o zaman bu işleri nasıl halledeceğimizi kararlaştırabiliriz. Tabi bunlar öneri İstanbuldan davetiyeleri almakla ilgili ise herkes tanıdığına lise diplomasını mesela faks çeksin onun adına birisi alabilsin derim. İstanbulda olan arkadaşlarda çare olabilirler tabi ki aam sonuçta böyle bi yöntem o arkadaşlarıda külfetten kurtarır.Bu önerileri bir arada toplayıp karar alırsak iyi olur.Hepiniz yüreğinizi ferah tutun arkadaşalar bence biz bu işin altından kalkarız SEVGİLER YALIN BUDAK |
|
| Başa dön |
|
 |
nurettin
|
Tarih: Cmt Ekm 06, 2007 2:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
| utuod görevlilerine teşekkür ederiz bu nadya olayı benimde canımı sıktı nadya hanımı nerede bulabiliriz acaba 0535 484 7119 dan bana ulaşabilirsiniz şimdiden yardımlarınız için teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
meliksah
|
Tarih: Cmt Ekm 06, 2007 9:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
| olsun yaaa siz elenizden geleni yaptınız cook saolun artık bizde davetiye gelince vercez parayı o kadına ama hariden bogazlamak gerekir rektörü |
|
| Başa dön |
|
 |
dar_ka
|
Tarih: Pzr Ekm 07, 2007 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
s.a utuod yetkililerine ve bizim için uğraşanlara teş.ederim. ama şu nadya mıdır nedir gelince ben ona yapacağımı bilirim:S yaf insanların gelecekleri ile niye oynuyo:( _________________ §adem§ |
|
| Başa dön |
|
 |
Korialstrasz
|
Tarih: Pts Ekm 08, 2007 10:15 am Mesaj konusu: |
|
|
| Nadiya Hanım'a ulaşmak isteyenler ekleyebilirler; bulutavci@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
EmQE
|
Tarih: Sal Ekm 09, 2007 10:03 am Mesaj konusu: |
|
|
EEEEEEE ARKADAŞLAR NASILSINIZ ))) HOWW DAVETİYELERDEN HABERDAR OLAN WAR MI?????? ALLLOO!!!!!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
Odessa
|
Tarih: Sal Ekm 09, 2007 3:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet, artık taşmaya başlıyoruz. Geldi mi davetiyeler_? Açıklama bekliyoruz. Salı günü geldi. Hadi bakalım...  _________________ İmza filan yok leeeyn. . . |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Ekm 10, 2007 10:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar oncelıkle hepınıze merhaba
davetıyelerınız pazartesı cıkmıstı ama 3 tane arkadasımızın davetıyesınde problem yasandıgı ıcın onlarınkınıde bekledık buyuzden 2 gundaha gecıkme oldu fakat ondakıde sorunu cozerek hayırlısı ıle yarın sabah 11 tane davetıyeyı yarın kargoya verıyorum cuma aksama kadar BERKAN BAS ıstanbuldakı arkadasımızın elınde olucaktır o ıst da bulunan arkadaslara dahıtıcak ıstanbul dısındakı arkadaslarada kargo ıle ulastırıcaktır.
sorunların cok oldugu bır davetıye alımı oldu fakat sonuna geldıgımızı dusunuyorum bekleyıp sabretıgınız ıcın gurubum adına tesekkur edıyorum.
davetıyesı yolanan arkadaslar;
1)berkan baş
2)nuretin eryılmaz
3)yalın budak
4)yusuf can şentürk
5)omer giray talay
6)meliksah aslan
7)erdem opak
8)durmus ali aydın
9)atilla gonül
10)sahın arslan
11)mujdat cengiz |
|
| Başa dön |
|
 |
omer
|
Tarih: Prş Ekm 11, 2007 9:08 am Mesaj konusu: |
|
|
| bu iyi bir bayram hediyesi oldu gerçekten tüm utuod'a teşekkürler sanırım gidiyoruz=) |
|
| Başa dön |
|
 |
Berkan

|
Tarih: Prş Ekm 11, 2007 9:42 am Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR NASİL Nİ TALİHSE PC İM ÇÖKDÜ DAWETİYELER İÇİN 0536 252 42 51 NOLU CEP NUMARASİNDAN ULAŞABLİRSİNİZ NSUANDA NE PCİM NEDE NETİM WAR SİTEDEN TAKİP EDEMİYORUM İST İÇİ AKADAŞLAR BULŞMA AYRLİALİM ŞEHİR DİŞİNDAKİ ARKADAŞLARDA MUTLAKA ARASIN ULAŞSİN BANA DEDİĞİM GİBİ NETİM YOK O YÜZDEN CEPDEN MUTLAKA ULAŞİN BANA
BAYRAM ŞEKERİ NİYETİNE DAWETİYE GEL WATANDAAAŞ  _________________ kazanamazsin dediler kazandim ben o sinaVda malimida Veririm canimida:D
*****ROAD TO UKRAİNE.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Odessa
|
Tarih: Prş Ekm 11, 2007 11:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben sana ulaşıcam. Gelsin bi hele. Ayarlıyacm bişeyler. Oralarda bi işim var zate Anladın sen onu  _________________ İmza filan yok leeeyn. . . |
|
| Başa dön |
|
 |
Berkan

|
Tarih: Prş Ekm 11, 2007 11:52 am Mesaj konusu: |
|
|
zordur almak bizden kızııı   _________________ kazanamazsin dediler kazandim ben o sinaVda malimida Veririm canimida:D
*****ROAD TO UKRAİNE.... |
|
| Başa dön |
|
 |
meliksah
|
Tarih: Prş Ekm 11, 2007 11:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
| berkancım saol yaa bize yardım ediyosunn eyv. yusuf sende yardım et cocuga tmammı sonunda yaa cokk şükür hadi bakamn |
|
| Başa dön |
|
 |
|