| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
alparslan U.T.U.Ö.D. BAŞ.YRD.
|
Tarih: Pzr Eyl 02, 2007 2:36 pm Mesaj konusu: SHEVCHENKO ÜNİVERSİTESİNE GELECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE |
|
|
nereye ne kadar verilecek?
2000$ okul(6 aylık)
102$ sağlık sigortası
22$ pasaport kaydı
600$ yurt(6 aylık)
100$ (yurt a kayıt yaptırdıktan sonra bu para yurda veriliyor ve kapora olarak kabul ediliyor yurttan çıkışta eğer odada eksik veya kırık eşya yoksa para tekrar geri veriliyor)
30$ (derneğe kayıt bir yıllık)
TOPLAM :2854$ VE HARÇLIĞINIZ...en kısa zamanda görüşmek üzere |
|
| Başa dön |
|
 |
misery

Kayıt: 20 Ağu 2007 Mesajlar: 43 Konum: İzmir-Bostanlı--->>Kiev yolcusu
|
Tarih: Pts Eyl 03, 2007 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Tamam mukemmel bilgilerde nerde bizim davetiyeler yahu... Acelemiz yok sabırlıyızda allaha sukur ama biz 12 sinde geliriz diye planlarken en erken 19 u diye planlar yapıyoruz... Davetiyelerin ne zaman geliceğinide yazarsanız cok seviniriz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Tarih: Pts Eyl 03, 2007 11:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşım her cumartesi yolluyoruz davetiyeleri eğer yollamamışsak inşallah bu hafta yollarız..dediğimiz gibi aceleye gerek yok..zaman fazla..görüşmek üzere |
|
| Başa dön |
|
 |
misery

|
Tarih: Çrş Eyl 05, 2007 3:16 am Mesaj konusu: |
|
|
| Kusura bakmayın işiniz başınızdan aşık farkındayım... Ama bu davetiye olayıda bayağı bi onemli ve bnm sahip oldugum gibi bi anneye sahipseni zişiniz gercekten zor... Kolay gelsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
KİEVwaiter

|
Tarih: Pts Ekm 22, 2007 1:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Merabalar.Ben taras shevchenko yurtları hakkında bilgi almak istiyorum.Yanlış bilmiyorsam KPI yurtları aylık 20 dolar civarı fakat Taras 100 dolar.KPI de odalar 4 kişilik her kat ortak tuvalet,banyo,mutfak kullanıyormuş.Tarras'ın KPI den bu derece pahalı olmasının nedenleri nelerdir acaba? KPI yurdundan extra nelere sahip.Bilgi verirseniz çok sevinirim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Tarih: Sal Ekm 23, 2007 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
| shevchenko da bir kapıdan içeri girdikten sonra 2 ayrı oda ve tuvalet banyo var odaların biri 2 diğeri 3 kişilik yani toplam bu 5 kişi tuvalet ve banyoyu ortak kullanıyor.her katta mutfak ve etüd odası var.ayrıca yurdun bahçesinde basketbol futbol oynabilenecek sahalar yurdun girişinde spor odası kafeterya var.6.yurtla olan fiyat farkının hakkını çok fazla veriyor bence.görüşmek üzere. |
|
| Başa dön |
|
 |
misery

|
Tarih: Sal Tem 22, 2008 1:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar... Kievde bir sene gecti, oyle boyle ama gecti. Benim sorum su tarasin 1. sinif fiyatlarini yazarmisiniz. Birde yurtlara sadece hazirlik orencileri alinacakmis bu konu hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim... _________________ Taras Shevchenko Rus Dili Ve Edebiyatı Hazırlık Sınıfı -Kiev- daha ne olsun be abi |
|
| Başa dön |
|
 |
snrozkan
|
Tarih: Cmt Tem 26, 2008 10:31 pm Mesaj konusu: slm |
|
|
arkadaslar ben bu sene taras shevchenko uluslar arası ilişkilere gelmek istiyorum ama bu seneki fiyatlarını bulamadım yardımcı olurmusunuz... birde kiev hakkında bilgi verirseniz sevinirim herkes yok mafyaymıs yok çeteymiş türkleri dövüyolarmıs haraç istiyolarmıs diyip duruyo böyle birsey varmı gercekten orada okuyan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim...
snrozkan@hotmail.com msn adresim bu yardımcı olmak isteyen eklesin lütfen |
|
| Başa dön |
|
 |
yusuf aykut
|
Tarih: Pzr Ağu 17, 2008 10:37 am Mesaj konusu: yardıma ihtiyacım var |
|
|
| ben uluslar arası ilişkileri kazandım. ama ne yapacaımı nereden başlayacaımı bilmiorum. bana lütfen yardımcı olurmusunuz. davetiyeye ne zaman ve kime başvuracam? ve bu diplomayı rusçaya mı çevittirecem yoksa ukraynacayamı? biyerde ukraynacaya çevrilecek diye okumuştumda. ve vize işlemlerimi nereen yaptırcam. hazırlık ücreti ile normal 1.sınıf ücreti ne kadar farklı. biri bu sorularıma cvp verirse teşekkür ederim. bekliyorum. delimawi54@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Altay
|
Tarih: Prş Eyl 11, 2008 5:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar davetiye bugün elime geçti )) hakan morcalı ve ekibine teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
|