U.T.U.Ö.D.
Uluslararası Türkiye Ukrayna Öğrenci Derneği

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

SHEVCHENKO ÜNİVERSİTESİNE GELECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    U.T.U.Ö.D. Forum Ana Sayfa -> Shevchenko
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alparslan
U.T.U.Ö.D. BAŞ.YRD.

MesajTarih: Pzr Eyl 02, 2007 2:36 pm    Mesaj konusu: SHEVCHENKO ÜNİVERSİTESİNE GELECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE Alıntıyla Cevap Gönder

nereye ne kadar verilecek?

2000$ okul(6 aylık)
102$ sağlık sigortası
22$ pasaport kaydı
600$ yurt(6 aylık)
100$ (yurt a kayıt yaptırdıktan sonra bu para yurda veriliyor ve kapora olarak kabul ediliyor yurttan çıkışta eğer odada eksik veya kırık eşya yoksa para tekrar geri veriliyor)
30$ (derneğe kayıt bir yıllık)

TOPLAM :2854$ VE HARÇLIĞINIZ...en kısa zamanda görüşmek üzere
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
misery

MesajTarih: Pts Eyl 03, 2007 9:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tamam mukemmel bilgilerde nerde bizim davetiyeler yahu... Acelemiz yok sabırlıyızda allaha sukur ama biz 12 sinde geliriz diye planlarken en erken 19 u diye planlar yapıyoruz... Davetiyelerin ne zaman geliceğinide yazarsanız cok seviniriz.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
alparslan
U.T.U.Ö.D. BAŞ.YRD.

MesajTarih: Pts Eyl 03, 2007 11:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım her cumartesi yolluyoruz davetiyeleri eğer yollamamışsak inşallah bu hafta yollarız..dediğimiz gibi aceleye gerek yok..zaman fazla..görüşmek üzere
Başa dön
misery

MesajTarih: Çrş Eyl 05, 2007 3:16 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kusura bakmayın işiniz başınızdan aşık farkındayım... Ama bu davetiye olayıda bayağı bi onemli ve bnm sahip oldugum gibi bi anneye sahipseni zişiniz gercekten zor... Kolay gelsin...
Başa dön
KİEVwaiter

MesajTarih: Pts Ekm 22, 2007 1:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merabalar.Ben taras shevchenko yurtları hakkında bilgi almak istiyorum.Yanlış bilmiyorsam KPI yurtları aylık 20 dolar civarı fakat Taras 100 dolar.KPI de odalar 4 kişilik her kat ortak tuvalet,banyo,mutfak kullanıyormuş.Tarras'ın KPI den bu derece pahalı olmasının nedenleri nelerdir acaba? KPI yurdundan extra nelere sahip.Bilgi verirseniz çok sevinirim..
Başa dön
alparslan
U.T.U.Ö.D. BAŞ.YRD.

MesajTarih: Sal Ekm 23, 2007 10:11 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

shevchenko da bir kapıdan içeri girdikten sonra 2 ayrı oda ve tuvalet banyo var odaların biri 2 diğeri 3 kişilik yani toplam bu 5 kişi tuvalet ve banyoyu ortak kullanıyor.her katta mutfak ve etüd odası var.ayrıca yurdun bahçesinde basketbol futbol oynabilenecek sahalar yurdun girişinde spor odası kafeterya var.6.yurtla olan fiyat farkının hakkını çok fazla veriyor bence.görüşmek üzere.
Başa dön
misery

MesajTarih: Sal Tem 22, 2008 1:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhabalar... Kievde bir sene gecti, oyle boyle ama gecti. Benim sorum su tarasin 1. sinif fiyatlarini yazarmisiniz. Birde yurtlara sadece hazirlik orencileri alinacakmis bu konu hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim...
snrozkan

MesajTarih: Cmt Tem 26, 2008 10:31 pm    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar ben bu sene taras shevchenko uluslar arası ilişkilere gelmek istiyorum ama bu seneki fiyatlarını bulamadım yardımcı olurmusunuz... birde kiev hakkında bilgi verirseniz sevinirim herkes yok mafyaymıs yok çeteymiş türkleri dövüyolarmıs haraç istiyolarmıs diyip duruyo böyle birsey varmı gercekten orada okuyan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim...
snrozkan@hotmail.com msn adresim bu yardımcı olmak isteyen eklesin lütfen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
yusuf aykut

MesajTarih: Pzr Ağu 17, 2008 10:37 am    Mesaj konusu: yardıma ihtiyacım var Alıntıyla Cevap Gönder

ben uluslar arası ilişkileri kazandım. ama ne yapacaımı nereden başlayacaımı bilmiorum. bana lütfen yardımcı olurmusunuz. davetiyeye ne zaman ve kime başvuracam? ve bu diplomayı rusçaya mı çevittirecem yoksa ukraynacayamı? biyerde ukraynacaya çevrilecek diye okumuştumda. ve vize işlemlerimi nereen yaptırcam. hazırlık ücreti ile normal 1.sınıf ücreti ne kadar farklı. biri bu sorularıma cvp verirse teşekkür ederim. bekliyorum. delimawi54@hotmail.com
Başa dön
Altay

MesajTarih: Prş Eyl 11, 2008 5:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar davetiye bugün elime geçti )) hakan morcalı ve ekibine teşekkürler
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    U.T.U.Ö.D. Forum Ana Sayfa -> Shevchenko Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız