U.T.U.Ö.D.
Uluslararası Türkiye Ukrayna Öğrenci Derneği

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Tanışma Bölümü "connect in people ;)"
Sayfaya git Önceki  1, 2

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    U.T.U.Ö.D. Forum Ana Sayfa -> Yeni Kullanıcılar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
arkeolok07

MesajTarih: Sal Ağu 21, 2007 12:13 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selam hocam valla bende aynı durumdayım hiç tanımdasığım tekl ortak noktamız türk olmamız olan bir gurun bireylerinden yardım beklemekten başka bir şey bilimyotuxz şimdilik bakarsın gidebilirsek hep beraber yardım ederiz birbirimize
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
@lemci

MesajTarih: Sal Ağu 21, 2007 8:01 am    Mesaj konusu: sss Alıntıyla Cevap Gönder

slm arkadaşlar bende malatyadan EREN... bu sene benimde ilk senem... alışma dönemi kolay...birbirimize çabuk ısınırız çünkü başka gidecek kimse yok...birbirimizle muaattap olmicazda ordaki çinlilerlemi arkadaş olcaz Very Happy
melanqoliq@hotmail.de
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
türkiyem34

MesajTarih: Cmt Eyl 01, 2007 3:07 pm    Mesaj konusu: TANIŞMA Alıntıyla Cevap Gönder

CÜMLETEN MERHABALAR

KISMET OLURSA BEN DE UKRAYNADA EĞİTİM ALMAK İSTİYORUM.

İK ÖNCE BU KADAR GÜZEL BİRSİTE HAZIRLAYAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
TEK YUMRUK TEK YÜREK OLMAK ÇOK GÜZEL
MALESEF T.C. VATANDAŞI OLUPTA KENDİ VATANDAŞINI KANDIRMAYA ÇALIŞANLAR VAR.

UNUTMAYIN Kİ 'BİZİ KANDIRAN BİZDEN DEĞİLDİR''HŞ

YÖNETİCİ ARKADAŞLARA VE EMEĞİ GECEN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM

AHMET
cheshnigir

MesajTarih: Çrş Eyl 12, 2007 10:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Selam arkadaşlar . akdeniz uni 4 sınıf orencısıyım odessada rusca hazırlık okumak ıstıyiyorum yartdımcı olursanız sevınırım !
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
sefayemre

MesajTarih: Pzr Eyl 16, 2007 1:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selam bende sefay emre,k.maraştan.inşallah ukraynada görüşürüz,evrakları tamamlayamadım daha.ama çok yardımcı oldu bu site hepinize çok teşekkürler arkadaşlar .. yakın zamanda ordayım inşallah. ya bide bişey sorayım cami falan varmı kievde,bide oruç nasıl tutuyosunuz,yani biz müslümanız elhamdülillah bunlar gerek Very Happy
misery

MesajTarih: Pzr Eyl 16, 2007 5:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Biraz geç oldu ama güç olmasın bende kendimi tanıtayım... Adım Murat Görkem Tetik. Görkem diyin Razz Taras Shevchenko Universitesi Rus Dili Ve Edebiyatı kazandım, kazandığımı örenince göbek bile attım. TSU da okucak arkadaslar beni eklesin dier arkadaslarda eklesin kiev de yalnız kalmayalım zaten bizim okuldan cok giden yok topu topu 12 kişi biri gelmiyo zaten... Msn:awfulltruth@hotmail.com . Site için ayrı verdiğiniz emekler için ayrı teşekkur ediyorum. Hakan abi olsun alparslan abi olsun özkan abi olsun inanılmaz istekliler ve hepsine canı gonulden teşekkur etmek istiyorum.
montana21

MesajTarih: Cum Eyl 21, 2007 12:37 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mrb arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel bir site.
sizlerden yardım bekliyorum ukraynadan davetiye gelecekti ama hala gelmedi bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim herkese şimdiden teşekkürler....
Başa dön
karakullukcu

MesajTarih: Cmt Eyl 22, 2007 12:08 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

CÜMLETEN SELAMÜN LAEYKÜM..

HAYIRLI RAMAZANLAR DİYEREK BAŞLAYAYIM CÜMLEME..BU SİTEDEKİ 2.MESAJIM..

BU SİTEYİ İNTERNETTE GEZERKEN FARK ETTİM VE GÖRÜR GÖRMEZ ÜYE OLDUM..YAPANLARIN ELLERİĞNE SAĞLIK..BİRBİRİMİZ HAKKINDA İLETİŞİM ADINA OLDUKÇA GEREKLİYDİ VE ÖNEMLİYDİ..

ADIM KADİR..İSTANBUL OKMEYDANINDAN..BU SENE K.P.İ ELEKTRONİK MÜH.KAZANDIM..İNŞALLAH HAZIRLIKLA BAŞLAYACAZ EĞİTME..VE BİRÇOK KARDEŞ EDİNCEZ BU SENE..

ALLAH GURBETTE BİZLERİ VE BİZLERİ YETİŞTİREN AİLELERİMİZİ MAHCUP ETMESİN..BİZİ MUVAFAK KILSIN..

VALAL SÖYLEYECEK PEK BİR ŞEY AKLIMA GELMİYOR..BENDE DAVETİYE MEKTUBUNU BEKLİYORUM..HALEN..İNŞALLAH..EN YAKIN ZAMANDA GÖRÜŞÜRÜZ..ALLAHA EMANET OLUN.. Wink Wink

karakullukcu454@hotmail.com MSN ADRESİM HERKES EKLEYEBİLİR..HATTA LÜTFEN EKLEYİN Kİ SIK SIK GÖRÜŞELİM.. Laughing bilhasa kievdekinler..hbaerlerinizi bekliyorum.. Rolling Eyes Wink
Başa dön
karakullukcu

MesajTarih: Cmt Eyl 22, 2007 3:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sefayemre yazmış:
selam bende sefay emre,k.maraştan.inşallah ukraynada görüşürüz,evrakları tamamlayamadım daha.ama çok yardımcı oldu bu site hepinize çok teşekkürler arkadaşlar .. yakın zamanda ordayım inşallah. ya bide bişey sorayım cami falan varmı kievde,bide oruç nasıl tutuyosunuz,yani biz müslümanız elhamdülillah bunlar gerek Very Happy

dogru diosun kardeş..merak etme..2 tAme mescit varmiş kievde..--benim öğrendiğim kadarıyla--ve ayrıca türkiye ile aynı meridyende oldugundan kiev türkiye ilede saat farkı yok.. Exclamation

allah bi kolaylıgını verir mutlaka..senlede inşallah kievde görüşelim..ve diğer arkadaşlarla..

dediğin gibi elhamdülilah müslümanız..özümüzden kopmaya değil..onu korumaya,önce kendimize sonra insanlığa faydalı olmaya gidiyoruz ukrayna ya..

elbet bunu herkes yapamaz..zaten bunu yapana koruyana ADAM DİOLAR..yoksa ortalıkta her türlü şahıs var.. hele bi gidek görek..iddialı da konuşmayak Laughing ama..inşalalh bu işinde üstesinden geliriz İNANDIKTAN SONRA.. Very Happy Very Happy
Başa dön
gokhankocacan

MesajTarih: Cmt Eyl 22, 2007 7:42 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

herkese slm ben gokhan kocacan bu sene ukraynaya gitcem 26 eylulde sıte de gercekten cok faydalı sıte kurucularının elıne koluna saglık kpı makına muhendıslıgıne baslıycam tanısmak ıstıyen olursa conbo_33@hotmail.com mail adresım
Başa dön
sefayemre

MesajTarih: Cmt Eyl 22, 2007 11:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

karakullukcu yazmış:
sefayemre yazmış:

dogru diosun kardeş..merak etme..2 tAme mescit varmiş kievde..--benim öğrendiğim kadarıyla--ve ayrıca türkiye ile aynı meridyende oldugundan kiev türkiye ilede saat farkı yok.. Exclamation

allah bi kolaylıgını verir mutlaka..senlede inşallah kievde görüşelim..ve diğer arkadaşlarla..

dediğin gibi elhamdülilah müslümanız..özümüzden kopmaya değil..onu korumaya,önce kendimize sonra insanlığa faydalı olmaya gidiyoruz ukrayna ya..

elbet bunu herkes yapamaz..zaten bunu yapana koruyana ADAM DİOLAR..yoksa ortalıkta her türlü şahıs var.. hele bi gidek görek..iddialı da konuşmayak Laughing ama..inşalalh bu işinde üstesinden geliriz İNANDIKTAN SONRA.. Very Happy Very Happy

KARDEŞ ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOSUN ALLAH YARDIM EDER MUTLAKA,TABİİ Kİ GÖRÜŞELİM İNŞALLAH BİRLİK OLMAMIZ LAZIM.DEDİĞİN GİBİ HELE Bİ GİDEK GÖREK ORTAMI ONDAN SONRA SmileSmile
OZGE

MesajTarih: Prş Eyl 27, 2007 4:14 pm    Mesaj konusu: merhaba Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaslar ben özge ınyaz 2. sınıf ruscaıngılızce mutercım tercmanlık bolumunde okuyorum. yardım edebılcegım bırsey olursa bana burdan ulasabılısınız..
Başa dön
asmin

MesajTarih: Cum Ekm 26, 2007 8:15 pm    Mesaj konusu: banada yer acın=) Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba ben asmin baNada yer va mıııı araNızda?..

En son asmin tarafından Pzr Ağu 17, 2008 10:05 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
mertbd89

MesajTarih: Prş Ksm 01, 2007 7:30 pm    Mesaj konusu: merhaba Alıntıyla Cevap Gönder

slm arkdaşlar ben Mert Büyükdeğerli.kocaeli de oturuyorum bir mucizeyi gerçekleştiremssem seneye ordayım.toplu halde yaşamın getiridği gerklilik olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.hele tanımadığımız ve kültürü yabancı ülkelerde bu daha da çok önemli oluyor.benim gibi sneye kieve gelmeyi düşünenler mertbuyukdegerli89qhotmail.com ekleyebilr!

Sitemizi hazırlayan arkdaşlarıa milyonlarca kere teşekkür ederim.keşke herkes arkasından elenler ışık kaynağı olsa.sizin yaptığınız müthiş bişiy!!!
erenceylan

MesajTarih: Cmt Eyl 06, 2008 1:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Herkese Merhabalar.. Konya/Akşehir den Eren ben..

Akdeniz Üniversitesi Elektronik bölümünde ilk yılımı okurken Ukrayna ile ilgili geçen bir hikaye dinlemiştim bir arkadasımdan.. Biraz araştırıp hayatım için ne kadar karlı bir yatırım olabileceğini anlayınca, araştırmalara hız kazandırıp sonuca dogru gittim.. 19 yasındayım ve branşım olan, yıllardır saatlerimi verip sayesinde kendi çapımda güzel paralar kazandığım Bilgisayar ı mesleğimde kullanabilmek için Bilg Müh. bölümüne bu yıl Allah izin verirse başlıyorum.. Günümüzde dua etmekten bile para kazanmayı hedefleyenler olmasına rağmen bu tür bir yardım derneğini bizlere sunan arkadaslarıma ve büyüklerime gerçekten teşekkürü bir borç bilirim.. Sitedeki resimler, video lar, sorular ve cevaplar, ilanlar, duyurular vs vs.. kelimesi kelimesine, satırı satırına pür dikkat inceledim ve notlarımı aldım.. Umarım en kısa zamanda sizlerin yanında olur, zamanla bende benden sonraki kardeslerimizin akıllarına yön veririm..
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TheWitchKing
Site Admin

MesajTarih: Cmt Eyl 20, 2008 9:40 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hosgeldin Eren...

"Sitenin Tüm Hakkı Asil Türk Milletine Aittir"

- OZEN Grup -
Özkan POSTOĞLU
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
populardemaind

MesajTarih: Pzr Eyl 21, 2008 9:01 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba ben süha özsoy allah izin verirse salı günü moto sich ile kiew deyim .teyyareli olması beni korkutmuyo değil neyse hazırlıkta maupta olacam başka maupta olacak arkadaşlar varmı ?
Başa dön
yigitciftci

MesajTarih: Çrş Ksm 19, 2008 8:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben Yigit Omer CIFTCI
Kharkov uzay ve havacilik universitesi 3. sinif
tanistigimiza memnunoldum genclik
Smile
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Prince Ali

MesajTarih: Pzr Arl 14, 2008 5:39 pm    Mesaj konusu: Re: TANIŞMA Alıntıyla Cevap Gönder

Herkeslere MERHABALAR,

Ben Istanbul'da Beykent Üniversitesi 1.Sinif İletişim ve Tasarim Bölümü ( İngilizce ) 'nde okumaktayim. Kısmet Olursa önümüzdeki yil yada yillarda geçiş yapip oradaki Türk arkadaşlarima katilacağim. Sorumu yazilmasi gereken yere yazicam.

İsmim Ali Ümit, yaş 21 ( kısmetse yakında 22 : Embarassed ) )

Bu arada söylemek istediğim bir şey var tabi izniniz olursa Very Happy Smile

Bu siteyi bizimle paylaşan,hazirlayan arkadaşlara cani gönülden Teşekkürü Borç Bilirim... Ukrayna'da görüşmek dileğiyle! Very Happy
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    U.T.U.Ö.D. Forum Ana Sayfa -> Yeni Kullanıcılar Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız