| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
mitralioz
|
Tarih: Prş Eyl 25, 2008 2:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ne diyim usta bilmiyore valla çünkü Yök ile gelenlerin 350 civarlarında bişeyler yapması gerek ki Bilgisayar Mühendisliği tutturması gerek ama Yurt dışına her zaman az puanla gider insanlar.Ben 300 küsürlü puan almama rağmen buraya KPI ye geliyorum
Emin ol Yök ile gelenler 350 caivarı puan yapmamışlardır bile.Onu yapsalar Ukraynada ne işleri var gider kendi ülkesindeki üniye.
Onun için diyorum üsttekilerde fazla iddialı ve genelleyici görüntü olmuş
Hiç bir sözüm genel değildir istiasna laflarımın herbirinde vardır
Tıraşşa bağlar bu muhabbet biz Yök denkliğinden bahsediyoduk.
Hatice : Yöktür bu yapar aldırmayın
Netice : Yök'ün harcı değil Türkiye'de bulunan bi Mühendisi (nerden mezunsa) zaptedebilmek  _________________ NTUU-KPI Bilgisyar Mühendisliği Hazırlık Rusça |
|
| Başa dön |
|
 |
ehehemehehe
|
Tarih: Çrş Hzr 17, 2009 2:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
| mitralioz yazmış: | Ben bu sene yazıldım ama Denklikle gelen kişilerden daha iyisini yapacağımın garantisini veriyorum.Kısacası 1-2 sene daha kassam istediğim bölümü Türkiyede hemde vakıf okullarında burslu alacak bir yapım var ama enayi olmadığımı düşündüğüm için dershaneye o kadar sene para yedireceğime giderim öss de yırtana kadar eğitimimi yarılarım
Bakın Öss'li gelenlerden daha mantıklıymışım =)
Benim gibi Mühendislik Öğrencisi olan arkadaşlar hiç çekinmesinler YÖK tanısın yada tanımasın cillop gibi özel sektör diye birşey var tadını çıkarın =) |
hacı senin dediğin iş değil özel sektör KPI yi fazla sallamaz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|