| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
omer
|
Tarih: Sal Eyl 04, 2007 3:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bende en alamadım henüz davetiyemi en azından işlemlere başlandı gibi bir haber alırsak memnun olucam, |
|
| Başa dön |
|
 |
alparslan U.T.U.Ö.D. BAŞ.YRD.
|
Tarih: Sal Eyl 04, 2007 5:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
| AYKUT SERİM ve MURAT GÖRKEM TETİK bu iki arkadaşın adres bilgilerinde sorun var.en kısa zamanda bana maille ulaşsınlar..alp_ant@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
murat
|
Tarih: Sal Eyl 04, 2007 8:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
iyki varsın u.t.u.öd.. _________________ KPI |
|
| Başa dön |
|
 |
istanbulasigi
|
Tarih: Prş Eyl 06, 2007 8:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| davetiye en geç bugün için(perş) gelir dedi hakan bey ama gelmedi bişeymi oldu bi haberdar edin lütfen mail adresim unlu_burak@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
berk
|
Tarih: Cum Eyl 07, 2007 1:51 am Mesaj konusu: |
|
|
| bi kardeşimiz yukarda telefon hattıyla ilgili bişey yazmış bn bişey daha sormak istiorm burdan telefon götürmemizde bi sakınca varmı??burdaki telefonumuzu ordada kullanabiliomuyuz??türkiyede sorun çıkıyo yurtdışından gelen telefonlar için o yüzden sordum bilgisi olan cvp verirse sevinirim..herkese kolay gelsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
nasipsinan

|
Tarih: Cum Eyl 07, 2007 2:07 am Mesaj konusu: |
|
|
tam adamı burada
şimdi yurtdışından Türkiye'ye gelen telefonların yurtdışından almış olduğunuz faturası varsa havaalnından ücretsiz kayıt yaptırılıyor. yani sorun kalmıyor.
ukrayna da böyle birşey varmı bilmiyorum. ama varsa buradaki faturanla gidip oradan da kayıt yaptırabilirsin. _________________ *KPI Elektronik Müh. Rusça* |
|
| Başa dön |
|
 |
06kanarya
|
Tarih: Cmt Eyl 08, 2007 12:25 pm Mesaj konusu: neden mektubu gönderilerceklere yeni ismler eklenmiyor yaw.. |
|
|
hakan morcalı abi nerde yeni davetiyesi gönderileceklerin isimleri biz burda acele bir şekilde bekliyoruz bir an önce gelsede gitsek yaa yurtlar dolacak kötü odalar kalacak başa bela olur sonra... sendne ricamız biraz çabuk olması rica tabiki  |
|
| Başa dön |
|
 |
kaan

Kayıt: 01 Tem 2007 Mesajlar: 14 Konum: kiev/istanbul/kocaeli
|
Tarih: Cmt Eyl 08, 2007 12:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
| onun elinde olan bi şey deilki bu o en kısa zamnda davetiyeyi çıkmasını sağlar sadece, gerisi lojistiği sağlayan firmalarla alakalı. |
|
| Başa dön |
|
 |
nasipsinan

|
Tarih: Sal Eyl 11, 2007 11:02 am Mesaj konusu: |
|
|
ismim listede yayınlanmadı ama Davetiye elime ulaştı. UTUOD yönetimine teşekkürler.. _________________ *KPI Elektronik Müh. Rusça* |
|
| Başa dön |
|
 |
misery

Kayıt: 20 Ağu 2007 Mesajlar: 43 Konum: İzmir-Bostanlı--->>Kiev yolcusu
|
Tarih: Sal Eyl 11, 2007 1:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aynen Emeğinize sağlık. Bu derecede mutluluk insana fazladan sevap kazandırır. Ukraynada işleyeceğimiz gunahları bende bu yontemle cıkarmayı planlıyorum Cok saol Hakan abi ve butun utuod emekçileri... |
|
| Başa dön |
|
 |
TheWitchKing Site Admin

|
Tarih: Sal Eyl 11, 2007 5:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
| misery yazmış: | Aynen Emeğinize sağlık. Bu derecede mutluluk insana fazladan sevap kazandırır. Ukraynada işleyeceğimiz gunahları bende bu yontemle cıkarmayı planlıyorum Cok saol Hakan abi ve butun utuod emekçileri... |
Günahlarımı??? Allah muhafaza arkadaşlar. Sartlamışsın kendini gibi. _________________ *KPI Elektirik Müh. 3.Sınıf*
"Sitenin Tüm Hakkı Asil Türk Milletine Aittir"
- OZEN Grup -
Özkan POSTOĞLU |
|
| Başa dön |
|
 |
misery

|
Tarih: Sal Eyl 11, 2007 8:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yok özkan abi olurmu oyle sey. Birde bana gelen davetiyede 1986 yazıyo ama ben 1989 luyum. Bi sorun cıkmasın... 21 yasında sayıcaklar ve benden tecil belgesi fln istemesinler bi yardım sorun olmasın biletlerimizi fln aldık. _________________ Taras Shevchenko Rus Dili Ve Edebiyatı Hazırlık Sınıfı -Kiev- daha ne olsun be abi |
|
| Başa dön |
|
 |
TheWitchKing Site Admin

|
Tarih: Sal Eyl 11, 2007 10:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| misery yazmış: | Yok özkan abi olurmu oyle sey. Birde bana gelen davetiyede 1986 yazıyo ama ben 1989 luyum. Bi sorun cıkmasın... 21 yasında sayıcaklar ve benden tecil belgesi fln istemesinler bi yardım sorun olmasın biletlerimizi fln aldık. |
Davetiyende yazan tarih tecilini etkilemez merak etme, ama konsolosluğa dogum tarihini yanlış yazdıklarını mutlaka belirt.
Vizenin ustunede yanlıs yazmasınlar sonra!!! _________________ *KPI Elektirik Müh. 3.Sınıf*
"Sitenin Tüm Hakkı Asil Türk Milletine Aittir"
- OZEN Grup -
Özkan POSTOĞLU |
|
| Başa dön |
|
 |
misery

|
Tarih: Çrş Eyl 12, 2007 4:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Tamam abi hakan abiyide aradım zaten saolsun oda bilgi verdi... Hazırlıklarım 19 una gore ama benim içimden geçen tarih 26 sı bakalım kesin olmamakla birlikte 19 unda orda olabilirim.Hepinize sevgiler saygılar... _________________ Taras Shevchenko Rus Dili Ve Edebiyatı Hazırlık Sınıfı -Kiev- daha ne olsun be abi |
|
| Başa dön |
|
 |
coskundemir
|
Tarih: Prş Eyl 13, 2007 9:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Arkadaşlar bi yardımcı olalım ya benim davetiyenin 3. haftası dolacak ama daha gelmedi ya hakan abiye de ulaşamıyorum daha vize alcam yaa nasıl yetişçek |
|
| Başa dön |
|
 |
HAKAN MORCALI U.T.U.Ö.D. BAŞKANI

|
Tarih: Cum Eyl 14, 2007 7:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
| caskun arkadasımız davetıyen yolandı fakat gerı dondu ıyade alındı,buyuzden tlf nonu yaz tekrar yoluyalım |
|
| Başa dön |
|
 |
coskundemir
|
Tarih: Cum Eyl 14, 2007 9:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
| hakan abi aradım da gene de yazıyım, +905439486131 |
|
| Başa dön |
|
 |
berk
|
Tarih: Cmt Eyl 15, 2007 1:40 am Mesaj konusu: |
|
|
hakan abi telefonla ulaşamıoruz size nası yapcaz???davetiye yok herkes sakin dioda 19 unda gelmeyi planlıodm 26 sına kalıcak heralde..ayrıca cumartesileri toplu halde veriorz dediniz kargoya iki cumartesi geçti evrakları göndereli hala yok abi bi yardımcı olursan..yani çıktı yolda desen bile mutlu edersin beni
saygılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
erhan19

|
Tarih: Cmt Eyl 15, 2007 7:35 pm Mesaj konusu: davetiye |
|
|
| mrb ben erhan kac gündür ayzıyorum bizim daveiyeler nerde 3 hafta oldu sorun nedir soylerseniz sevinirim hiç kimse bir bilgi vermiyor hakan bey gelecek mi adres mi yanlıs terslik nedir yazarsanız sevinirim |
|
| Başa dön |
|
 |
HAKAN MORCALI U.T.U.Ö.D. BAŞKANI

|
Tarih: Pzr Eyl 16, 2007 11:53 am Mesaj konusu: |
|
|
| erhan arkadasımız sizin davetiyeniz 1 hafta once gonderıldı ama adreste bulunamadıgı ıcın gerı ıade edıldı, tlf ve adresini mail olarak dogrularsan ,tekrar yolanacaktır. |
|
| Başa dön |
|
 |
|